Uitzending door Stichting Tweega Medica Periode: najaar 2019 – najaar 2021 

Stichting Tweega Medica zoekt op relatief korte termijn een tropenarts(-koppel) voor het Mangochi District Hospital (MDH) in Malawi, naast Tweega Medica tropenarts Annet Hofland.

Deze uitzending wordt een samenwerkingsverband van Stichting Tweega Medica met het Family Medicine Department van het College of Medicine van the University of Blantyre.

Het MDH is een ruraal ziekenhuis en een belangrijk opleidingsziekenhuis voor medische studenten, post-graduate (family medicine) registrars, verpleegkundigen, fysiotherapeuten en clinical officers.

Het MDH is drukbezocht met een capaciteit van 368 bedden. Dagelijks vinden er o.a. gemiddeld 30 bevallingen en 4 sectio’s plaats. In dit ziekenhuis is men per heden op zoek naar een extra arts getraind in infectieziekten, Family Medicine en Public Health  met uitstekende obstetrische en chirurgische vaardigheden. Ideaal voor een Nederlandse tropenarts dus!

Naast deze vacature zoekt Tweega Medica in het najaar van 2019 nog 2 andere tropenartsen voor uitzendingen naar andere ziekenhuizen in Malawi en Tanzania.

Houd dus onze website in de gaten voor meer informatie.

Bij interesse kunt u een motivatievlog, brief en CV vóór 15 september (termijn is verlengd) 2019 mailen naar ons mailadres: info@tweegamedica.com

Klik op deze link: Vacature Mangochi voor een uitgebreide omschrijving van de vacature.