Stichting Tweega Medica wordt georganiseerd door vrijwilligers die dit naast hun eigenlijke werk doen. Omdat wij niet gesteund worden door overheidsinstanties, zijn wij volledig afhankelijk van donaties. Vindt u het ook belangrijk dat een vader, een moeder of een kind niet wordt weggevaagd uit een gezin omdat ze geen toegang hebben tot een dokter? Wilt u daarom helpen dat er een arts voor hun gemeenschap beschikbaar komt? Overweeg dan ons op een van de volgende manieren te helpen.

Directe donatie

Als u eenmalig of periodiek een bedrag wil overmaken kunt u dit storten op onze Bankrekening NL65 FVLB 063 262 0625 t.n.v. Stichting Tweega Medica te Ansen.

Tot slot kan het voor u aantrekkelijk zijn om via een notariële akte te schenken omdat dit qua belastingaftrek mogelijk in uw voordeel werkt. Neem contact met ons op als dit voor u een passende oplossing is, dan nemen wij u de administratieve rompslomp uit handen.

Na onder andere ook zelf het werk van de Tweega artsen in Tanzania gezien te hebben, ben ik ervan overtuigd dat mijn donatie echt goed ingezet wordt!
Tonny den Boer
The tweega doctor has done significant distinguishable work at our hospital; making a big difference to the people in the district.
Archbishop Lebulu

Jaarverslagen

Jaarverslag
Voel u vrij om ons jaarverslag te lezen om te kijken of wij voldoen aan uw verwachtingen. U kunt ons jaarverslag lezen door op deze link te klikken.

ANBI status

Sinds 2008 is Tweega Medica bij de belastingdienst geregistreerd als “Algemeen Nut Beoogde Instelling” (ANBI). Dit betekent dat donaties aan Tweega Medica aftrekbaar zijn bij uw belastingaangifte. Onze Anbi rapportage kunt u teruglezen bij de jaarverslagen

CBF Certificaat

Wij willen uw donatie met zo min mogelijk overhead inzetten; dit is een belangrijk CBF criterium. Het CBF certificaat kost echter ca 1200 euro per 3 jaar. Wij kiezen ervoor ook deze overhead niet te maken maar u gewoon inzicht te geven in onze uitgaven via de jaarverslagen op deze website.