Vacature voor een tropenarts/AIGT en partner voor periode van anderhalf jaar; start voorjaar/maart 2024

Tweega Medica zoekt een tropenarts/AIGT-(koppel) voor het Mangochi District Hospital in Malawi (MDH) die er komt te werken naast Tweega artsen Bente van der Meijden en Lennart Blom. Deze uitzending vindt plaats in samenwerking met het Family Medicine Department van het College of Medicine van de Universiteit van Blantyre en Stichting Dioraphte is de funding partner.

Het MDH ligt ruraal en is een belangrijk opleidingsziekenhuis voor medische studenten, postgraduate (Family Medicine) registrars, verpleegkundigen, fysiotherapeuten en clinical officers.

Het MDH is drukbezocht met een capaciteit van bijna 400 bedden. Dagelijks vinden er o.a. gemiddeld 30 bevallingen en 4 sectio’s plaats. In dit ziekenhuis is men op zoek naar een extra arts getraind in Infectieziekten, Family Medicine en Public Health met uitstekende obstetrische en chirurgische vaardigheden. Ideaal voor een Nederlandse tropenarts/AIGT dus! Een koppel waarbij de partner expertise meebrengt op het gebied van Project Management en Public Health zou ideaal zijn.

Bekijk deze link voor de uitgebreide vacaturetekst en meer informatie over de functies.

Deadline voor sollicitaties: 1 november 2023.

De gesprekken zullen in de tweede helft van november plaatsvinden. De exacte datum volgt later.